AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu vaše omiljene emisije.

Popularna voditeljka Sanja Marinković ponovo je u svojoj autorskoj emisiji "Magazin In" ugostila aktuelne i zanimljive goste iz različitih oblasti, koji će i ove subote ulepšati dan svim gledaocima Televizije Pink.

Foto: Printscreen

Sanja je u svoju ovonedeljnu emisiju pozvala tri dame i dva gospodina koji će na zanimljiv i nesvakidašnji način govoriti o pravim, životnim temama. Predstavnice lepšeg pola u Sanjinoj emisiji ove subote biće političarka Jelena Trivan, PR Hitne pomoći Nada Macura i pevačica Marina Visković, dok će o zadatim temama iz muškog ugla govoriti voditelj Mirko Alvirović i glumac Ivan Bekjarev.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

U jednom trenutku povela se priča o muško-ženskim odnosima, pa je Sanja Marinković konstantovala da Nada Macura nije udata.

Foto: Printscreen

Čim je to čula, Nada ju je zaustavila i pojasnila kakvo je to njeno emotivno stanje.

Dobro, ali to ne znači da ja nemam nekog pored sebe - rekla je Macura i iznenadila sve u studiju.

Foto: Printscreen

Foto: YouTube screenshot

Jelena Trivan na simpatičan način govorila je o muško-ženskim odnosima, ali i situacijama u kojima su muškarci spremni da prave, kako je kazala, budale od sebe.

Šta će još Sanjini gosti otkriti u jednoj od najpopularnijih emisija na ovim prostorima pogledajte u subotu u 17 sati na Pink televiziji.

Autor: D. Tanasijević

#Magazin In

#Nada Macura

#Sanja Marinković

#Televizija Pink

'